Drużyna A : Drużyna B 20:18 (8:10)
Dzisiejszy mecz przyszło nam grać w znakomitej atmosferze i łaskawej aurze. Mecz był bardzo zacięty i jego los toczył się do ostatnich minut (bramek). Wszyscy włożyliśmy w niego sporo sił i serca. Nikt nie odstawiał nogi i nie odpuszczał. Warto dodać, że drużyna B grała niecałe pół meczu w 4, bowiem na mecz trochę spóźnił się Mały ^^. Oto składy drużyn (w nawiasie liczba zdobytych bramek):
Drużyna A: Drużyna B:
Bartek Iwan (4) Maciej Iwan (1)
Ryba (6) Mały (0)
Kaczor (2) Trzoniec (8)
Hadaś (6) Piątka (7)
Kwiatek (2) Kosa (2)
Widzów : Ok. 12.
Już teraz głosujcie na najlepszego i wyróżniającego się gracza obydwóch zespołów. Po wszystkich podliczę głosy i w ten sposób wybierzemy najlepszych i wyróżniających sie graczy dzisiejszego meczu. Głosujcie także na gracza meczu.
________________________________________________________________________________________________________
Według mnie:
Drużyna A
Najlepszy : Hadaś
Wyróżniający się : Bartek Iwan
Drużyna B
Najlepszy : Trzoniec
Wyróżniający się : Piątka
Najlepszy Gracz meczu : Hadaś
Meczyk Bardzo fajny, pozdro dla tych co byli i grali. Dzięki Wam
Widziałem tylko, jak gola (i to nawet 2) strzelił Ryba . A tak w ogóle to szczęście nieziemskie, bo pod koniec dopero zaczęło padać, a zapowiadało się, że będzie już wcześniej
.
Drużyna A:
Najlepszy:Bartek Iwan
Wyróżniający sie:Adrian Kucharski
Drużyna B:
Najlepszy: Trzoniec
Wyrózniający sie: Bartek Piątkowski
Najlepszy gracz meczu: Bartosz Iwan
NO bardzo fajny MECZYK:) Na siebie nie głosowałem bo to nie fair:P Pozdroo
Nom Sliczny Mecz Był...
Drużyna A:
Najlepszy:Hadaś
Wyróżniający Sie:Bartosz<Of Course>
Drużyna B:
Najlepszy:Trzoniec
Wyróżniający Sie:Kosa
Zawodnik Meczu?? Trzoniec jest Dużo Starszy Więc Nie On...Myśle że Hadaś ;]
Pozdro Dla Wszytskich Grających i Dla Wiernych Kibiców ;]
Byl Bardzo Fajny mecz gdybym nie mail tych niestrawnosci
Ale ja sądze że w druzynie [A] kazdy sie wyruznial bo jak bys sie niewyruznial to bysmy przegrali
a zawodnikami meczu zosatli tak mysle :Bartek iwan ,Piotr Hadaś i Transformer
Pozwólcie że sie wtrące.
Z natury jestem skromnym człowiekiem lecz chciał bym wszystkim przypomnieć o mojej solowej akcji gdzie administrator razem ze swoimi koleszkami z druzyny włącznie z bramkarzem zostali wkręceni w ziemię atmoswera za równo na boisku jak i na trybunach dzięki MOJEJ akcji została podkręcona na maxa a tak to meczyk przyzwoity ale oczywiście gdyż jestem skromny chciał bym powiedzieć ze oczywiście dzięki mnie
kamilkosa napisał:
Pozwólcie że sie wtrące.
Z natury jestem skromnym człowiekiem lecz chciał bym wszystkim przypomnieć o mojej solowej akcji gdzie administrator razem ze swoimi koleszkami z druzyny włącznie z bramkarzem zostali wkręceni w ziemię atmoswera za równo na boisku jak i na trybunach dzięki MOJEJ akcji została podkręcona na maxa a tak to meczyk przyzwoity ale oczywiście gdyż jestem skromny chciał bym powiedzieć ze oczywiście dzięki mnie
Tak tak Kamil jestes swietny:) Szkoda tylko że przegraliscie;p
Zapomniałemm... Chciałbym jeszcze podziękowac wytrwałym i wspaniałym kibicom za świetny doping:* mam nadzieję ze będziecie przychodzic na nasze kolejne mecze;)
Ostatnio edytowany przez Hadas (2007-08-16 20:13:24)
Ja jednak nie będę oceniał, kto jak sie zasłużył, bo za mało widziałem, przyszedłem o 20, kiedy było już ciemnawo i mecz zmierzał ku końcowi.
Włocławski Patriota napisał:
A ja chciałbym zwrócić uwagę iż żadnej niespodzianki nie sprawił nam nasz "Pożal się Boże" obrońca-administrator-Kwiataldo. Kolejny żenujący mecz w jego wykonaniu... Jego przyszłość widzę na pozycji nosiwody, ew. chłopca do piłek...
Szkoda tylko żeś idioto meczu nie oglądał. Zresztą ty już miałeś swoje 5 minut i dałeś "niesamowity" popis.
Według mnie:
Drużyna A
Najlepszy : Hadaś
Wyróżniający się : Ryba
Drużyna B
Najlepszy : Trzoniec
Wyróżniający się : Piątka
Najlepszy Gracz meczu : Trzoniec
Mecz Wyrownany i zaciecty
Drużyna A
Najlepszy:Bartosz Iwan
Wyróżniajacy się:Kwiatek